• +302109248534
 • info@icon.gr

44 Λόγοι για να μας επιλέξετε

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρouν τα μεταπτυχιακά του Heriot Watt University Εδιμβούργου είναι πολλά και  σημαντικά. Κατατάσσονται στις κατηγορίες:

     Αξία Περιεχομένου και Τίτλου – Value for Money

     Ευελιξία και Διευκολύνσεις Εξαιρετικές

     Ακαδημαϊκή Βοήθεια Σοβαρή

     Διοικητική Υποστήριξη Ανεκτίμητη

     Παράπλευρα Οφέλη σημαντικά.

 Α) Αξία Μεταπτυχιακού MBA και MSc «Value for Money»

 1. Το HWU είναι Παλιό Chartered University, δηλ. Κρατικό κορυφαίο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1821!
 2. Πρωτοπόρησε στις Οικονομικές, Επιχειρησιακές και Τεχνολογικές Επιστήμες με τους Παγκοσμίως γνωστούς, George Heriot και James Watt (πατέρα της ατμομηχανής) και του Οικονομολόγου Adam Smith.
 3. Προσφέρεται Πρακτικός Προσανατολισμός γνώσεων και δεξιοτήτων. Όχι θεωρητικές γνώσεις αλλά αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων και περιπτώσεων.
 4. Το HWU έχει Παγκόσμια Ακτινοβολία . Έχει χιλιάδες σπουδαστές σε 67 χώρες σε όλες τις Ηπείρους. Στις ΗΠΑ το 40% των πιο πετυχημένων επιχειρήσεων (του καταλόγου Fortune 500) έχουν στελέχη με MBA από το HWU.
 5. Παρότι θεωρείται Elite Πανεπιστήμιο τα δίδακτρα του δεν είναι από τα πιο ακριβά, αλλά είναι προσαρμοσμένα σε άτομα που ενδιαφέρονται και αγωνίζονται για άνοδο και εξέλιξη.
 6. Εγγραφή στο MBA στο campus του Εδιμβούργου χρεώνεται (όπως και σε άλλες χώρες της EU) περίπου 22.000€, ενώ για την περιοχή που αντιπροσωπεύει το Κολλέγιο iCon (Ν.Α. Ευρώπη) χρεώνεται λιγότερο από το 50%.
 7. Προσφέρονται σημαντικές Οικονομικές Διευκολύνσεις. Μπορεί κάποιος να πληρώνει ανάλογα με την πρόοδό του (pay as you progress) ή να εξασφαλίσει έκπτωση για συγκεκριμένες δόσεις πληρωμής ή να λάβει τη μέγιστη έκπτωση με την εφάπαξ πληρωμή ή να κινηθεί μεταξύ αυτών των τρόπων πληρωμής.
 8. Ο Μεταπτυχιακός Τίτλος που απονέμεται με την αποφοίτηση είναι ένας και μάλιστα ο αυτούσιος (original) του Πανεπιστημίου και όχι άλλου συνεργαζόμενου ιδρύματος.
 9. Όποιος αποφοιτήσει μπορεί να συμμετέχει στην επίσημη τελετή στο Πανεπιστήμιο στο Εδιμβούργο για αναγόρευση σε Master, αλλά δεν υποχρεούται να συμμετέχει. Αν θέλει ο επίσημος τίτλος μπορεί να του αποσταλεί όπου χρειάζεται.

 Β) Εξαίρετη Ευελιξία και διευκολύνσεις: « It’s your MBA» = «Εσύ αποφασίζεις» = Το χτίζεις «στα μέτρα σου»

 1. Περιεχόμενο: Επιλέγετε Μαθήματα που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.
 2. Ενάρξεις: Επιλέγετε (με τη βοήθειά μας) να αρχίσετε το Μεταπτυχιακό σας όποτε προτιμάτε και βολεύει εσάς, μεταξύ τεσσάρων ενάρξεων τον χρόνο.
 3. Χωρικά και Χρονικά Ελεύθεροι: Η απόκτηση των γνώσεων δεν σας δεσμεύει σε ορισμένο τόπο και συγκεκριμένο ωράριο για συμμετοχή στα μαθήματα. Όπου κι αν βρεθείτε (ή και μετακινούμενοι )συνεχίζετε την αύξηση των γνώσεων σας. Η γνώση έρχεται εκεί που είστε εσείς. Όχι αντίστροφα.
 4. Το Campus του Πανεπιστημίου μπορείτε να το επισκεφθείτε και να παρακολουθήσετε μαθήματα (κατόπιν συνεννοήσεως) αλλά δεν υποχρεούστε να πάτε στο Εδιμβούργο παρότι είναι υπέροχη πόλη.
 5. Προτεραιότητα στη ζωή σας: Χτίζετε το Μεταπτυχιακό σας στον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας. Οι υποχρεώσεις και δραστηριότητες σας (επαγγελματικές, οικογενειακές, προσωπικές κ.α.) δεν εμποδίζονται από την αύξηση των προσόντων σας αλλά διευκολύνονται. Η απόκτηση ισχυρών προσόντων δεν συγκρούεται με τη ζωή σας, αλλά εξυπηρετεί αυτήν.
 6. Ρυθμός Προόδου: Ρυθμίζετε την πρόοδο και την ταχύτητα των σπουδών σας κάθε φορά με βάση τις εκάστοτε ασχολίες και δυνατότητες σας, επιτυγχάνοντας ή επιβραδύνοντας τον ρυθμό σας όποτε θέλετε.
 7. Συνεχής και αδιάκοπη πρόοδος: Συμμετέχετε όταν και όποτε εσείς μπορείτε. Δεν χάνετε παραδόσεις και τη συνέχεια.
 8. Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι πολύ χρήσιμη για την πρόοδο σας, αλλά όχι υποχρεωτική.
 9. Συμμετοχή σε ζωντανά μαθήματα, Παρευρίσκεστε στα μαθήματα όποτε μπορείτε (είτε ζωντανά πηγαίνοντας στην τάξη, είτε ζωντανά μέσω εξ’ αποστάσεως (virtual class) συμμετοχής με πλήρη επικοινωνία με εικόνα και ήχο), και πάντως δεν χάνετε καμία συνάντηση , αφού η τάξη καταγράφεται και έχετε το μάθημα άμεσα στη διάθεσή σας.
 10. Επανάληψη παρακολούθησης παραδόσεων μαθημάτων. Οι παραδόσεις μαθημάτων και οι συζητήσεις στην τάξη δεν χάνονται και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε όποτε σας βολεύει και όσες φορές θέλετε.
 11. Τα ενδεχόμενα ταξίδια και οι απουσίες δεν ενοχλούν: Αν χρειαστεί να είστε στο εξωτερικό ( ή σε τόπο χωρίς άψογη πρόσβαση) για μικρό η μεγαλύτερο διάστημα μπορείτε να συνεχίζετε τις σπουδές σας απρόσκοπτα αφού λαμβάνετε την πλήρη σειρά των βιντεοσκοπημένων συναντήσεων-μαθημάτων.
 12. Προσωρινή διακοπή των σπουδών επιτρέπεται για προσωπικούς λόγους (π.χ. Προαγωγή, Αλλαγή θέσης, εγκυμοσύνη κλπ)
 13. Εξετάσεις όπου κι αν βρεθείτε: Το Βρετανικό Συμβούλιο καθορίζει εξεταστικό κέντρο κοντά σας: Σε 12 πόλεις στην Ελλάδα και σε 530 σ’όλο τον κόσμο)
 14. Επιλέγετε εσείς τις εξετάσεις σας: Συμμετέχετε στις εξετάσεις, όποτε σας βολεύει, στις τέσσερις εξεταστικές περιόδους που έχει το Πανεπιστήμιο ανά έτος.
 15. Κατοχύρωση εξετάστρων: Αν εγγραφείτε σε εξετάσεις και δεν μπορείτε να συμμετέχετε δικαιούστε έγκαιρα να το δηλώσετε και να γλυτώσετε τα εξέταστρα.
 16. Αν ακόμη την ημέρα των εξετάσεων προκύψει απρόσμενο εμπόδιο και δεν μπορέσετε να συμμετάσχετε δικαιούστε να προσκομίσετε δικαιολογητικά (πχ κατάλληλο σημείωμα γιατρού) και να μην απωλέσετε τα εξέταστρα και να δικαιολογηθεί η μη συμμετοχή σας.
 17. Διάρκεια Σπουδών: Ανάλογα με τον χρόνο και το ενδιαφέρον κάθε ατόμου ο κύκλος των μαθημάτων toy ΜΒΑ μπορεί να διαρκέσει 14-18 μήνες. Επειδή όμως διάφοροι σπουδαστές μας είναι πολυάσχολα άτομα και στελέχη έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν την περίοδο αγγαρφής τους και τις σπουδές τους καταρχήν μέχρι και επτά χρόνια.

Γ) Σημαντική Ακαδημαϊκή βοήθεια στα μαθήματα:

 1. Έχετε πρόσβαση στο επίσημο υλικό του Πανεπιστημίου αυτούσιο για μελέτη
 2. Διδάσκοντες: Πέρα από το υλικό και την πρόσβαση στους Βρετανούς Καθηγητές του Πανεπιστημίου διδάσκουν και Έλληνες με Διδακτορικό ή Μεταπτυχιακό με ανάλογες σπουδές σε αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο και εκτενή σχετική εμπειρία που επιλέγεται από το Πανεπιστήμιο.
 3. Σημαντική Βελτίωση Αγγλικών: Αποκτάτε σημαντική εξοικείωση στην αγγλική ορολογία και φρασεολογία, αφού διδάσκουν Έλληνες επιστήμονες που διευκολύνουν την επικοινωνία και την κατανόηση. Με την αποφοίτηση έχετε αποκτήσει και πλήρη επάρκεια στην Αγγλική.
 4. Προσωπική υποστήριξη: Έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη σε ό,τι χρειαστείτε στα μαθήματα από τους συνεργάτες της iCon.
 5. Συνεχής Καθοδήγηση: Προσφέρουμε συνεχή μαθησιακή παρακολούθηση και καθοδήγηση σε κάθε μεμονωμένο σπουδαστή.
 6. Αυτοαξιολογήσεις: Σας δίνεται η δυνατότητα αυτοαξιολόγησης με το σύστημα Profiler του Πανεπιστημίου για εντοπισμό αδυναμιών και βελτίωσης.
 7. Σωστές απαντήσεις: Έχετε δείγματα Εξετάσεων (Past Papers) και σωστών απαντήσεων για εμπέδωση των γνώσεων.
 8. Επαναλήψεις: Γίνονται επαναλήψεις πριν τις εξετάσεις για διαπίστωση αδυναμιών και συμπλήρωση κενών.
 9. Εξατομικευμένη υποστήριξη βελτίωσης γνώσεων: Αν χρειάζεστε εξατομικευμένη επικοινωνία με διδάσκοντες για επεξηγήσεις μπορείτε με τηλέφωνο, Skype ή με συνάντηση να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.

Δ) Σημαντικότατη Διοικητική Υποστήριξη και Βοήθεια στην αποτελεσματικότερη επίλυση θεμάτων απέναντι στο Πανεπιστήμιο.

 1. Αποτελεσματική Καθοδήγηση από την iCon (που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των κανόνων του Πανεπιστημίου) για αξιοποίηση των εκάστοτε αποτελεσμάτων και εξασφάλιση της μέγιστης προόδου προς την αποφοίτηση.Σκεφτείτε τις δυσκολίες που έχει ο φοιτητής ακόμα και στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (πόσο μάλλον στο ξένο) αν έχει να αντιμετωπίσει την απρόσωπη και ουδέτερη γραμματεία και μάλιστα αλλοδαπής νοοτροπίας και το υπερφορτωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό. Στην iCon παρότι είστε εγγεγραμμένοι στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο έχετε την καθοδήγηση και βοήθεια για όλα τα θέματά σας (εκπαιδευτικά, διοικητικά και οικονομικά) από εμπειρότατο προσωπικό σας σύμβουλο.

Ε) Παράπλευρα Οφέλη

 1. Φοιτητική Ταυτότητα: Λαμβάνετε εξαρχής φοιτητική ταυτότητα του Πανεπιστημίου με όλα τα σχετικά φοιτητικά οφέλη, για ταξίδια, Πανεπιστημιακά και άλλα είδη.
 2. Επιτυγχάνετε σημαντική βελτίωση των αγγλικών σας λόγω συνεχούς τριβής με ακρόαση και μελέτη.
 3. Αποκτάτε αξιόλογη εξάσκηση στην πληροφορική (ITC) και διεύρυνση σχετικών ικανοτήτων.
 4. Λαμβάνετε εννέα ειδικά ξεχωριστά πιστοποιητικά μάθησης (Certificates of Achievement). Για κάθε μία ενότητα ειδικών γνώσεων (από τις εννέα), το Πανεπιστήμιο σας εκδίδει αντίστοιχο Certificate.
 5. Υπάρχει συνεχής ακαδημαϊκή ανταμοιβή των προσπαθειών σας. Όταν περάσετε τα τρία μαθήματα (modules) μπορείτε να λάβετε το Postgraduate Certificate. Όταν συμπληρώσετε τα έξι πρώτα το μεταπτυχιακό Postgraduate Diploma και τέλος με τα εννέα μαθήματα το Master.
 6. Αποκτάτε καταξιωμένο βρετανικό Master/MBA με Παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση.
 7. Το Μεταπτυχιακό δίνει σημαντικότατη διεθνή απήχηση και προσβάσεις αφού το ίδιο Master /MBA έχουν αποκτήσει πάμπολλα στελέχη μεγάλων και πολυεθνικών επιχειρήσεων σε όλες τις ηπείρους.
 8. Δίνεται η δυνατότητα για προσβάσεις και Διεθνή Δικτύωση με άλλους φοιτητές και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματά μας

 • All
 • Business&Management
 • Finance
 • HRM
 • Marketing
 • Oil&Gas
 • RealEstate
 • Strategy
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Τελευταία νέα

Εναρξη Δεκεμβρίου 2022. Γιατί να κάνω τώρα MBA;

H απόφαση για εάν κανείς πρέπει να κάνει MBA(Master of Business Administration) είναι ένα πολύ καυτό θέμα σήμερα. Υπάρχει πραγματική αξία στην επιδίωξη ενός τέτοιου προγράμματος σπουδών;Η απάντηση στο σχετικό ερώτημα βασίζεται σε πολλές παραμέτρους.

Εφόσον χρειάζεστε μία καλή βάση για ώθηση της καριέρας σας η σύντομη απάντηση είναι "σίγουρα ΝΑΙ!". Ένα MBA θα σας προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, ειδικά όταν το κάνετε σε μια κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων με πολύ καλή διεθνή φήμη όπως το Edinburgh Business School (EBS). Η εξασφάλιση της καριέρας σας και η απόκτηση υψηλότερου μισθού ακόμη και πριν την αποφοίτησή σας, η κατάκτηση μίας καλύτερης διοικητικής θέσης σε μια κορυφαία θέση διαχείρισης ή ακόμα να αυτονομηθείτε και να γίνετε το δικό σας «αφεντικό» είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα!

Οι εγγραφές για την έναρξη Δεκεμβρίου 2022 έχουν ξεκινήσει!

logoΗ iCon δέχεται αιτήσεις για την έναρξη Δεκεμβρίου 2022!

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα που υποστηρίζουμε και προωθείστε την καριέρα σας!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ!

Για περισσότερες πληροφορίες & για να κλείσετε την θέση σας πατήστε εδώ 

 

Σχόλια Αποφοίτων

 • Δ. Κ., Operation Manager σε ναυτιλιακή εταιρία

  MBA

  Εκτιμώ ιδιαιτέρως την απόλυτη αφοσίωση των στελεχών της iCon σ’ολη την διάρκεια των σπουδών μου αλλά και μετά από αυτές. Πάντα επιτυχίες…
 • Αγγελική Π., Chartered Surveyor London

  MSc Real Estate Investment & Finance

  "Η συμμετοχή μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα μου έδωσε γνώσεις της Αγγλικής αγοράς και έτσι μπόρεσα και βρήκα δουλειά στο Λονδίνο."
 • S. D. , Senior Private Banker σε γαλλική Τράπεζα

  MBA

  Μακρύς ο δρόμος αλλά άξιζε κάθε στιγμή!!! Ευχαριστώ θερμά την iCon για την υποστήριξη μέχρι το τέλος…
 • Γιάννης Μ., Quality Control Manager Germany

  MBA Edinburgh Business School

  "Το πρόγραμμα μου προσέφερε μια άλλη διάσταση στον τρόπο σκέψης μου καθώς πλέον ήμουν ικανός να συνεργαστώ με το κάθε τμήμα ξεχωριστά και να κάνω ποιοτικότερο το αποτέλεσμα της εργασίας μου."
 • Αθηνά Β., Country Service Manager Ελλάδα

  MBA

  "Πήρα προαγωγή κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού και μόνο με την αναφορά μου σ'αυτό στο βιογραφικό μου σημείωμα."
 • Σ.Α., General Manager Technology Company  Ελλάδα

  MBA

  "Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την άψογη οργάνωση, συγχαρητήρια. Είμαι τυχερή που σας εμπιστεύτηκα και σας επέλεξα"
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6