• +302109248534
 • info@icon.gr
Καλωσορίσατε στην iCon International Training
Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά Κορυφαίων Πανεπιστημίων ∙ Ευέλικτα-Εμπλουτισμένα Distance Learning ∙ Full time και Part time
MSc in Real Estate Investment & Finance
Business & Management
MSc in Financial Management
Finance

MSc in Commercial Management and Quantity Surveying

Γενικά

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Heriot Watt University προσφέρεται και στην Κύπρο.πάντα με πλήρη υποστήριξη από την iCon.Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Commercial Management and Quantity Surneying απευθύνεται σε ανθρώπους που εργάζονται σε θέσεις που σχετίζονται με κατασκευές κτιρίων, δημοσίων έργων ή στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, στην διαχείριση κατασκευών, και σε ανθρώπους που επιθεωρούν κατασκευές, καθώς και σε ανθρώπους που έχουν μόλις τελειώσει μια ανώτατη ή επαγγελματική σχολή και επιθυμούν μια εξειδίκευση στον συγκεκριμένο κλάδο.

Mορφή & Διάρκεια

Τα προγράμματα προσφέρονται με δυνατότητα επιλογής μορφής και διάρκειας, (Full time, Part time, Flexible Distance Learning, Online) με πλήρη υποστήριξη. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ώρες ειδικά επιλεγμένες ώστε να εξυπηρετούν ανθρώπους που παράλληλα εργάζονται, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση. Οι σπουδαστές  έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ειδικές "ζωντανές" ηλεκτρονικές συναντήσεις . Επίσης έχουν εξατομικευμένη υποστήριξη για την  επίλυση αποριών! Μπορεί να ξεκινήσει κάποιος 3 φορές το έτος, Σεπτέμβριο, Ιανουάριο αλλά και Μάιο.

Ενότητες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους, οπότε προσφέρεται σε ευέλικτη μορφή και κάθε σπουδαστής μπορεί να αποφασίσει να προσαρμόσει τον χρόνο σπουδών ανάλογα με τις αντίστοιχες ανάγκες.

Το πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ (8) ενότητες μαθημάτων και μια πτυχιακή εργασία.

 • Construction Technology
 • Quantity Surveying Financial Management
 • Value and Risk Management
 • People and Organisational Management in the Built Environment
 • Contracts and Procurement
 • Construction Financial Management
 • Real Estate Economics
 • Construction Practice & Information Technology
 • Research Dissertation

Επαγγελματική Αναγνώριση

Τα πτυχία του Πανεπιστημίου αναγνωρίζονται σε όλες τις χώρες του κόσμου, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα κρατικά Πανεπιστήμια της Σκωτίας και ελέγχεται από τη βρετανική κυβέρνηση.

Μέσα από τη συνεργασία του Πανεπιστημίου με το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), τα MSc προγράμματα που υποστηρίζονται από την iCon στην Ελλάδα είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το RICS. Αυτό αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις αρχές ποιότητας του RICS και παρέχει μεταπτυχιακά που δίνουν την δυνατότητα εγγραφής και πιστοποίησης από τον οργανισμό στους φοιτητές που σπουδάζουν με υποστήριξη μέσω της iCon και που ολοκληρώνουν επιτυχώς ένα από τα προγράμματα, με όλα τα σχετικά οφέλη που προσφέρει αυτή η πιστοποίηση.

Τις αρχές ποιότητας που εμπεριέχονται στα προγράμματα που είναι αναγνωρισμένα από το RICS καθώς και τα οφέλη από την εγγραφή και πιστοποίηση του RICS μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο του RICS: www.rics.org

RICS Logo Stacked BLACK 220

Δίδακτρα & Παροχές

Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε δόσεις προς το Πανεπιστήμιο. Στα δίδακτρα περιλαμβάνονται όλες οι παροχές, τα βιβλία, τα study-packs, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις, τα case studies, η χρήση της βιβλιοθήκης, η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου με προσωπικό κωδικό για κάθε σπουδαστή.

Αιτήσεις & Πληροφορίες

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

 • Πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή αναλυτική βαθμολογία ή Επαγγελματικό δίπλωμα
 • Βιογραφικό σημείωμα
 • Μία συστατική επιστολή
 • Αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία των αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 92 48534, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντός μας πατώντας εδώ.