• +302109248534
 • info@icon.gr

MSc in Marketing στην Ελλάδα

Master of Science (MSc) in Marketing στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία των αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 92 48534, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντός μας πατώντας εδώ.

Μορφή & Διάρκεια

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in Marketing του Edinburgh Business School (Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εδιμβούργου) του Heriot Watt University προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα. Οι σπουδαστές έχουν την μοναδική δυνατότητα να επιλέγουν μορφή και διάρκεια (Full time, Part time, Flexible Distance Learning, Online) πάντα με πλήρη υποστήριξη από την iCon και το EBS.

Η διδασκαλία πραγματοιείται με ζωντανή online εκπαίδευση  την οποία η iCon χρησιμοποιεί πάνω από 20 έτη. Τα μαθήματα είναι ζωντανά (δηλαδή όχι προκατασκευασμένα videos), οι σπουδαστές έχουν πλήρη αμφίδρομη ζωντανή επικοινωνία τόσο με τους εισηγητές όσο και μεταξύ τους, πλήρες υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό (ανανεώνεται τακτικότατα από το Πανεπιστήμιο), γίνονται workshops προτοιμασίας για τις εξετάσεις, επίλυση αποριών, ανάλυση θεμάτων εξετάσεων προηγούμεων εξεταστικών κλπ. Σε κανονικές συνθήκες (δηλαδή όχι στην κατάσταση που βιώνουμε λόγω COVID 19) οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και στο εκπαιδευτικό κέντρο της iCon.  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ώρες ειδικά επιλεγμένες (19:30 22:00), ώστε να εξυπηρετούν ανθρώπους που παράλληλα εργάζονται, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στα μαθηματα τα οποία πραγματοποιούνται με ζωντανή online εκπαίδευση, πλήρη διδασκαλία της ύλης, αμφίδρομη ζωντανή επικοινωνία εισηγητών - σπουδαστών. Με τη μέθοδο αυτή όλοι οι σπουδαστές ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής και τις προσωπικές, εργασιακές κλπ. υποχρεώσεις έχουν τη δυνατότητα ζωντανής διδασκαλίας.  Επίσης οι σπουδαστές πέρα από τα ομαδικά μαθήματα και τις ειδικές επαναληπτικές συναντήσεις λαμβάνουν μεμονωμένη καθοδήγηση και συμβούλευση σε όλη την πορεία των σπουδών τους. 

Δυνατότητα Μεμονωμένων Ενοτήτων

Το EBS, δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένης ενότητας.  Με την επιτυχή αποπεράτωση κάθε ενότητας ο σπουδαστής λαμβάνειι Certificate of Academic Achievement από το Πανεπιστήμιο, για το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.

Επιπροσθέτως συμπληρώνοντας μαθήματα με τον δικό του ρυθμό, μπορεί στα 3 μαθήματα να πάρει το Postgraduate Certificate, στα 6 μαθήματα το Postgraduate Diploma και στα 9 μαθήματα τον πλήρη μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc in Marketing)!

Ενότητες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και μη, οπότε προσφέρεται σε ευέλικτη μορφή και κάθε σπουδαστής μπορεί να αποφασίσει να προσαρμόσει τον χρόνο σπουδών ανάλογα με τις αντίστοιχες ανάγκες. Τo MSc in Marketing αποτελείται από 9 ενότητες από τις οποίες οι 5 είναι υποχρεωτικές (core courses) και οι 4 είναι επιλογής (elective courses).

Τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι:

 • Consumer Behavior
 • International Marketing
 • Strategic Marketing
 • Marketing Communications
 • Marketing Insights

Κατόπιν ο σπουδαστής μπορεί να διαλέξει 4 μαθήματα επιλογής από την ακόλουθη λίστα:

 • Marketing Channels
 • Negotiation
 • Principles of Retailing
 • Quantitative Methods
 • Sales Force Management
 • Services Marketing

Δίδακτρα & Παροχές

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην καταβολή των διδάκτρων καθώς μπορεί να γίνει είτε ανά μάθημα (όποτε γίνει εγγραφή στο μάθημα) είτε σε δόσεις στην διάρκεια του προγράμματος. Στα δίδακτρα περιλαμβάνονται όλες οι παροχές, τα μαθήματα, τα βιβλία, τα study-packs, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις, τα case studies, η χρήση της βιβλιοθήκης, η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου με προσωπικό κωδικό για κάθε σπουδαστή.

Αιτήσεις & Πληροφορίες

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

 • Πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή αναλυτική βαθμολογία ή Επαγγελματικό δίπλωμα
 • Βιογραφικό σημείωμα
 • Μία συστατική επιστολή
 • Μία έγχρωμη φωτογραφία
 • Αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία των αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 92 48534, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντός μας πατώντας εδώ.